Cristiano Bergodi este îngrijorat înaintea meciului cu FCSB

Universitatea Craiova este liderul Ligii 1 dar antrenorul italian al oltenilor nu este foarte mulţumit de eficienţa atacului. Cristiano Bergodi este îngrijorat că echipa sa nu a reuşit să marcheze mai mult din numeroasele ocazii create.

Antrenorul italian din Bănie s-a arătat mulțumit de faptul că echipa a reușit să câștige partida din ultima etapă, dar îngrijorat că echipa din subordine nu reușește să fructifice toate ocaziile pe care și le creează. Alexandru Cicâldău a fost cel care a marcat golul de trei puncte pentru Universitatea Craiova, în partea secundă a jocului de la Mediaș, după ce Valentin Mihăilă restabilise egalitatea în prima repriză. „Nu era vorba că nu am abordat bine meciul. Chiar dacă nu am jucat așa bine în unele momente, am avut ocazii bune, foarte bune și și ei au avut o bară. Nu a fost un meci așa frumos, dar important e că am câștigat și nu era ușor. N-am ținut mingea așa mult, pentru că cu un jucător mai mult trebuie să te plimbi pe teren. În general, am avut ocazii bune și puteam câștiga la mai multe goluri diferență. Gaz Metan a jucat bine, dar eu chiar cred că am meritat să câștigăm. Am ratat mult și asta mă cam îngrijorează. E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”, a spus Bergodi care recunoaşte că echipa sa va avea un meci dificil etapa viitoare: „Avem un meci extrem de greu etapa viitoare cu FCSB. E un meci foarte greu, pentru că e o echipă tehnică, joacă bine, iese la joc. Pentru noi poate fi încă un meci foarte frumos, așa cum am jucat la CFR”.

Fotbaliștii Craiovei s-au întors cu avionul după deplasarea de la Mediaș, sâmbătă dis-de-dimineață, în jurul orei 2:00. Apoi, au avut refacere, iar Bergodi le-a făcut cadou fotbaliștilor 48 de ore de timp liber, având în vedere și seria victoriilor, și volumul de muncă din ultima perioadă, dar și faptul că meciul cu FCSB e programat abia duminică seară.

Vizualizări: 1,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: