Pandurii vor să aducă şi Universitatea Craiova pe Municipal

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu îşi doreşte să perfecteze mai multe meciuri amicale pentru a pregăti echipa. Călin Cojocaru vrea opt partide de verificare înainte de startul sezonului următor şi deja o parte dintre acestea s-au stabilit. Pandurii va juca la Târgu Jiu cu FCU Craiova, dar oficialii clubului vor un joc şi cu Universitatea Craiova.

Pandurii Târgu-Jiu și-a creionat deja programul amicalelor din perioada de pregătire, iar antrenorul Călin Cojocaru îşi doreşte să dispute cât mai multe partide amicale înainte de startul sezonului. „Să fiu sincer, îmi şi place să joc foarte multe meciuri amicale, mai ales că perioada aceasta a fost una foarte dificilă, îmbinăm astfel utilul cu plăcutul. Avem un lot cu multe modificări şi avem nevoie de aceste amicale, nu mai avem un ritm corespunzător, date fiind condiţiile de aşa zisă carceră care le-am avut în perioada aceasta de stat acasă. Avem nevoie de aceste meciuri amicale dar şi de o perioadă de pregătire mai mare dar ne mulţumim şi cu cele şase săptămâni de antrenamente”, a spus marţi, la Accent Tv, antrenorul Călin Cojocaru.

Pentru a putea juca aceste meciuri amicale cei de la Pandurii vor fi nevoiţi să facă foarte des teste pentru depistarea Covid-19, cu cel puţin două zile înaintea fiecărui amical.

Conform programului solicitat de antrenor Pandurii va juca cel puțin 7-8 amicale, unul fiind posibil să se joace chiar cu actualul lider al Ligii 1, Universitatea Craiova. „Am discutat deja cu antrenorul Călin Cojocaru programul de pregătire. Vom juca câteva amicale cu echipe de Liga a treia și Liga a doua. Încercăm să facem și un joc de pregătire chiar şi cu Universitatea Craiova, liderul primei ligi. Vom juca cu o săptămână sau două înainte de începerea campionatului. Le doresc baftă pe această cale, să ia campionatul! Totul depinde acum numai de ei şi ar fi un lucru extraordinar ca la Târgu Jiu să aducem câștigătoarea campionatului”, a declarat directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu.

Oficialii clubului Pandurii spun că toate partidele amicale se vor disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: