Pandurii va juca un amical cu FC U Craiova

FC U Craiova s-a reunit deja de la finalul lunii iunie şi a anunţat programul meciurilor amicale. Printre acestea figurează şi un amical cu Pandurii Târgu Jiu, care este programat pe data de 5 august. Gorjenii de la Pandurii se vor reunii în cursul acestei săptămâni, după care vor anunţa şi programul meciurilor amicale.

FCU Craiova și-a programat șapte meciuri amicale în această vară. Recent promovată în Liga 2, echipa craioveană este pregătită de primele meciuri amicale.

Se pare că Eugen Trică nu-și menajează jucătorii, întrucât a programat, până acum, nu mai puțin de șapte meciuri de verificare. Prima adversară va fi CSM Slatina, echipă care va juca barajul de promovare în Liga 2 cu Progresul Spartac, iar ultima va fi ASU Politehnica Timișoara, conform Ediție.ro. Oltenii vor să se pună la punct cu condiția fizică până la startul primei partide din următoarea stagiune și au început pregătirea pe 22 iunie. În primă fază FCU Craiova a efectuat testul de depistare a virusului COVID-19, iar ulterior fotbaliștii au făcut antrenamente, la baza Aripile. Acesta e fi primul stagiu pe care îl propune Eugen Trică, pe plan local, și care se va finaliza cu disputarea celor șase meciuri de verificare iar un al doilea stagiu va fi efectuat în afara României.

”FC U” Craiova s-a despărțit până acum de șase jucători: Samuel Luică (fundaș stânga, 23 de ani), Claudiu Dragu (atacant, 28 de ani), Constantin Grecu (fundaș stânga, 31 de ani), Claudiu Chindriș (portar, 21 de ani), Cornel Suciu (fundaș, 26 de ani) și Kevin Trabalka (atacant, 23 de ani). Echipa olteană a făcut și două transferuri. Este vorba de fotbaliștii Robert Popa (portar, 17 ani) și Alexandru Gîț (fundaș lateral, 22 de ani).

FC U Craiova a fost desemnată campioană în Seria 4 a Ligii 3. Conform deciziei Federației Române de Fotbal, eșalonul al treilea fotbalistic s-a suspendat definitiv în acest sezon, acolo unde liderul are un avans de cel puțin patru puncte față de următoarea clasată. În Seria 4, FCU conducea clasamentul cu 42 de puncte, în timp ce a doua clasată, Șoimii Lipova, avea doar 29.

Program meciuri amicale FC U Craiova:

    11 iulie, FCU Craiova – CSM Slatina

    17 iulie, FCU Craiova – CSM Alexandria

    22 iulie, FCU Craiova – CSM Reșița

    29 iulie, FCU Craiova – Flacăra Horezu

    5 august, FCU Craiova – Pandurii Târgu Jiu

    8 august, FCU Craiova – ASU Politehnica Timișoara

14 august, FCU Craiova – Gloria Buzău

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: