Pandurii se întorc la treabă

Pandurii lui Pustai revin de azi la antrenamente după cele două zile de pauză primite de la antrenor. La reluarea pregătirilor vor lipsi 3 jucători convocaţi la loturile naţionale.

Pe lângă cei 3 şi alţi doi panduri ar fi ajuns la loturile naţionale dacă nu se accidentau. E vorba de Anton şi de libanezul Fayez Shamsin.

Unii la lot, alţii înapoi la Tg-Jiu

Imediat după meciul câştigat categoric cu Săgeata Năvodari (4-0), Pustai le-a dat liber elevilor săi două zile. Astfel luni şi marţi, Eric, Buleică şi ceilalţi au fost plecaţi pe la familii pentru câteva momente de relaxare. Pauza a fost binevenită după seria de meciuri din ultimele săptămâni în care pandurii s-au luptat pe 3 fronturi. Din această după amiază însă, jucătorii revin la antrenamente. Trei nume vor lipsi de la apelul lui Pustai. Golgeterul echipei, Matulevicius e plecat la naţionala Lituaniei, căpitanul Christou e cu naţionala Ciprului iar Sipoto Bohale e la Guineea Ecuatoarială. Şi Shamsin fusese convocat la selecţionata Libanului dar atacantul s-a accidentat după meciul cu Gaz Metan şi nu a mai putut onora chemarea. „E bine că avem destui jucători la alte naţionale. Avem acum 4 convocări: Paraskevas, Sipo, Matulevicius şi Shamsin, ceea ce înseamnă destul de mult. Bine, ultimul dintre aceşti jucători s-a accidentat şi nu va mai putea ajunge la naţionala ţării sale”, a spus Pîrvulescu.

11 – zile au mai rămas până la următorul meci al pandurilor, pe teren propriu cu FC Botoşani (duminică 20 octombrie, ora 14:00)

„Cu Botoşaniul va fi un meci mult mai dificil decât cu Năvodari, e o echipă care aleargă foarte mult. Dar noi ne facem jocul şi sperăm să luăm toate cele 3 puncte.”                         Paul Anton, Pandurii

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: