Răducan: Performanţa este să rămânem în picioare

Şefii de la Pandurii văd diferit evoluţia echipei. Dacă preşedintele Răducan nu are prea multe speranţe, antrenorul Petre Grigoraş se gândeşte chiar la Europa League. „Am mare încredere că echipa va face o figură frumoasă”, a spus Grigoraş. Antrenorul nu se teme că ar putea avea întârzieri la salarii.

Pandurii are probleme financiare, iar conducerea evită să îşi facă prea mari speranţe. Fără bani nu sunt rezultate, este mesajul conducerii. “Pentru noi este o performanţă să rămânem în picioare, cu ghilimele de rigoare. Situaţia este foarte delicată. De la începutul anului ne autofinanţăm, nu ştiu dacă mai este o echipă în România, care se autofinanţează”, a spus acesta în conferinţa de presă. Răducan a mai spus că în perioada următoare la echipă vor mai veni doi jucători.
Antrenorul Petre Grigoraş a fost întrebat, în conferinţă de presă, dacă va accepta întârzieri la salariu, răspunzând că nu îşi face griji din această privinţă. ”Eu sunt rezistent. Până la urmă ce ar fi să antrenăm doar echipele care plătesc la zi. Ar însemna că zece echipe nu ar avea antrenori. Nu mi-am făcut griji că voi fi plătit după o lună, după două, trei. Exceptând Pandurii şi Oţelul Galaţi, la celelalte echipe am avut mari problemele. Dar îmi place să antrenez”.

Vizualizări: 443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: