Pandurii îl așteaptă pe Okeke să întărească defensiva

Pentru partea a doua a sezonului, cei de la Pandurii speră să-l poată legitima în cele din urmă pe fundașul Emmanuel Okeke. Acesta s-a  pregătit cu Pandurii încă de iarnă trecută, dar au apărut tot felul de probleme şi nu a putut fi legitimat.

La capitolul absenţi, Pandurii are trei jucători pe care nu s-a bazat încă la pregătire dar pe care antrenorul Călin Cojocaru încă mai speră să îi vadă în acest sezon. În privința mijlocașilor Prince Buaben și Bakary Jaiteh, aceștia n-au mai revenit la Pandurii după reluarea pregătirii de iarnă dar se fac eforturi ca şi aceştia să revină la echipă. Fiind vorba de doi jucători de bază în prima parte a campionatului, Cojocaru mai speră că ei vor reveni. Însă dacă aceştia nu vor reveni sunt deja destule soluţii de înlocuire, în pauza de iarnă fiind perfectate deja mai multe transferuri.

Este aşteptat să revină şi Emmanuel Okeke, cel care a trecut printr-o serie de probleme cu legitimarea sa deşi se află de mai bine de un an la Târgu Jiu. „Okeke a avut niște probleme familiale și s-a reîntors în Nigeria, dar îl așteptăm spre finalul lunii la Târgu Jiu, ca să-l putem legitimăm”, a explicat antrenorul Călin Cojocaru.

În prima parte a campionatului, Pandurii a obținut doar două victorii în sezonul regulat, cu CSM Reșița și CSM Slatina, ambele câștigate cu 2-1, și a remizat, la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, scor 1-1.

Vizualizări: 536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: