Propunere inedită, meciuri în deschiderea spectacolelor

Sportivii simt cel mai tare frustrarea de a nu avea alături publicul atunci când joacă. Baschetul e unul dintre sporturile la care publicul are un rol foarte important, iar antrenorul echipei locale de baschet, Claudiu Alionescu, propune ca meciurile să se joace de acum în deschiderea spectacolelor pentru a putea avea spectatori şi la meciuri.

După ce a văzut că la spectacole suporterii pot intra în sală dar la meciuri nu, atrenorul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, a făcut o propunere inedită, pentru a rezolva problema absenței suporterilor de la meciurile echipei sale. „Din dragoste pentru sport....şi cultură” se numeşte propunerea antrenorului care a urmărit miercuri seara cum spectatorii au avut acces în Sala Sporturilor la spectacol  şi a venit cu o propunere îndrăzneaţă, organizarea în comun de spectacole şi meciuri: „Activitatea în Sala Sporturilor a fost sistată pentru un concert al unui cunoscut artist român. Foarte frumos mod de a sărbători Dragobetele printr-un eveniment cultural, să nu îi zicem concert, cu posibilitatea prezenţei unui număr limitat de spectatori, aproximativ 30% din capacitatea sălii.... aproximativ 350 de spectatori. Şi acum aş întreba de ce se permite accesul în Sala Sporturilor a publicului la un eveniment cultural, iar la unul sportiv nu? Oare nu este exact acelaşi lucru? Aş veni cu o propunere, la următorul concert, în deschidere, să facem un meci oficial din oricare disciplină sportivă!”

Echipa locală de baschet a CSM Târgu Jiu evoluează în acest sezon în primul eşalon valoric al baschetului românesc, Liga Naţională de Baschet Masculin. La un astfel de nivel sala ar putea fi arhiplină la fiecare meci, mai ales că turneele de la Târgu Jiu sunt puţine iar la ele participă şi echipe de top din ligă.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: