Pandurii şi Steaua, bătaie pe Hamza şi Pintilii

Pandurii şi Steaua îl vor pe tunisianul Younes Hamza, împrumutat în Iran de Ludogoreţ. Hamza mai are contract până în 2017, dar Pandurii l-ar vrea în iarnă, sub formă de împrumut pentru jumătate de sezon, cu opţiune de cumpărare la sfârşitul campionatului. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf încearcă să-l convingă pe Gigi Becali să-l transfere definitiv de acum pe fostul golgheter al Petrolului.

Atacantul tunisian ar vrea însă să se întoarcă în România, iar Pandurii tatonează deja această pistă! Suma propusă ar fi de circa 300.000 de euro! În plus, gorjenii i-ar oferi lui Hamza un salariu lunar de 15.000 de euro, iar Ludogoreţ, în calitate de proprietar, ar urma să-i achite o diferenţă de 10.000 euro. Acum, jucătorul are 50.000 de euro pe lună la Tractor Sazi, dar nu-i place viaţa în Iran. În plus, e pe cale de a se însura cu o ploieşteancă şi vrea să-şi deschidă un club în Bucureşti.

Dar pe Hamza îl doreşte şi Steaua, care se pare că are mai multe şanse. Îi oferă 400.000 de euro. De asemenea, agentul lui Hamza, Mihai Joiţa, are o relaţie apropiată cu familia Prodan-Reghecampf, astfel că nu este exclusă încheierea unui acord cu Steaua. Tunisianul devine o variantă de înlocuire a lui Tade. În august 2014, campioana a avut o înţelegere verbală cu Hamza, dar din motive financiare şi de tărăgănare a parafării transferului, tunisianul a semnat cu Ludogoreţ.

Laurenţiu Reghecampf şi Edi Iordănescu „se bat“ şi pe Mihai Pintilii. „Mihai este aproape de sufletul nostru, un jucător cu multă valoare. Un lider adevărat. A fost să ne salute, a fost alături de noi, ne-am bucurat să ne vedem. Sigur că ne dorim întăriri, 3-4 jucători, am nevoie de calitate, nu cantitate, dar nu pot să vorbesc nominal“, a declarat Edi Iordănescu, tehnicianul Pandurii.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: