Pandurii şi Steaua, în război pe baza sportivă din Ghencea

Oficialii Stelei sunt revoltaţi că Pandurii, echipa antrenată de Edward Iordănescu, se poate antrena pe baza sportivă din Ghencea, în timp ce echipa patronată de Gigi Becali are interzis.

Gigi Becali este în conflict cu Ministerul Apărării care refuză să încheie un nou contract cu Steaua, care să-i permită să se antreneze în Ghencea. În schimb, scrie presa centrală, Pandurii are acces la acest teren contra sumei de 200 de lei pe zi! George Boroi, reprezentantul bazei din Ghencea, spune că tariful este pe oră şi că Pandurii se antrenează doar o oră.  "Este vorba doar de o oră, ocazional, şi nici măcar nu folosesc vestiarele, ci doar terenul", a precizat George Boroi, comandantul Clubului Sportiv Steaua. Steaua plătea 30.000 de euro pe lună pentru a folosi baza pentru antrenamente şi cantonamente.

Becali spune că echipa lui Iordănescu a ajuns în Ghencea în baza unei înţelegeri perfectate de tatăl antrenorului Anghel Iordănescu. Înţelegerea ar fi fost cu Gabriel Oprea, fostul ministru de la Interne, prieten vechi cu selecţionerul României. Într-o vreme se zvonea că inclusiv Edi Iordănescu a ajuns la Târgu Jiu tot în urma influenţei lui Oprea asupra lui Victor Ponta. Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a fost foarte scurt atunci când a fost întrebat dacă e deranjat de tratamentul preferenţial aplicat de CSA Steaua: "Nu comentez".

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: