Seria victoriilor pandurilor, oprită de arbitri

Pandurii Târgu Jiu a pierdut pentru prima oară după zece etape, echipa lui Edward Iordănescu fiind învinsă cu scorul de 1-0 de CSMS Iaşi, unicul gol al partidei fiind marcat de Golubovici din penalti. Gorjenii au acuzat dur arbitrajul lui Marius Avram, iar tehnicianul gorjenilor a fost trimis în tribună. "Un record a fost învins de erori de arbitraj", a declarat şi preşedintele gorjenilor, Narcis Răducan.

Soarta meciului de la Iaşi s-a decis în două minute în prima repriză, când Pandurii putea marca, însă Marius Avram a dictat fault în atac la o fază la care Grahovac a fost busculat de colegul Golubovici (min. 25). Două minute mai târziu, gazdele au primit eronat un penalty, transformat de Golubovici, deşi faultul avusese loc în afara careului. Probleme cu arbitrajul au fost şi la meciul cu FC Voluntari, decizia fiind luată de fratele lui Marius Avram, Valentin, care nu a ridicat o poziţie clară de offsaid încă în debutul meciului. Reluările demonstrează să s-a greşit împotriva pandurilor.

Iordănescu, trimis în tribună

Conducerea Pandurii acuză nereguli în arbitraj. Antrenorul Edward Iordănescu a fost trimis în tribune în minutul 29, după ce a protestat la o decizie a arbitrului. Tehnicianul a semnalat starea de nemulţumire din cadrul grupului de jucători şi a staff-ului după meci: „A fost o seară tristă pentru noi, pentru că a existat o dorinţă mare să continuăm seria extrem de bună de invincibilitate din campionat, şi această dorinţă a fost stinsă de nişte greşeli grave de arbitraj. Există un pericol să se schimbe starea de spirit la pol opus şi să ne pierdem încrederea şi speranţa. E foarte important să reuşesc, împreună cu stafful tehnic, să gestionez bine următoarea perioadă şi să trecem peste această nedreptate. Vrem în play-off şi trebuie să luptăm pentru asta până la ultima picătură de energie şi să depăşim orice obstacol în viitor”, a spus Iordănescu.

Tehnicianul a reacţionat nervos la o decizie luată de Marius Avram şi a fost trimis în tribune. "Fac apel să se analizeze fazele şi măcar să nu fiu suspendat. Pentru că nu am de ce. A fost fault doi metri în afara careului. Nu mai vorbesc că la 0-0 am avut penalty şi eliminare. Am încercat mereu să nu vorbesc de arbitraj şi nu obişnuiesc să protestez. Cu siguranţă că nici azi nu pierdeam dacă eram arbitraţi corect. Noi vrem să jucăm fotbal şi vrem să fim lăsaţi să o facem", a explicat Edi Iordănescu.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: