Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hora şi Săpunaru, convocaţi la un amical al Naţionalei

Pandurii Târgu Jiu reintră în circuitul echipei naţionale a României prin recenta convocare a doi jucători din lotul actual al echipei. Este vorba de Ioan Hora şi Cristian Săpunaru care au fost convocaţi de selecţionerul Anghel Iordănescu pentru meciul amical contra Italiei. Pe 17 noiembrie, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), la Bologna, pe stadionul Renato Dall’Ara, ”tricolorii” vor disputa un meci de pregătire în faţa Italiei. Hora şi Săpunaru vor face echipă cu Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon, Silviu Lung, Alexandru Mățel, Vlad Chiricheș, Dragoș Grigore, Cosmin Moți, Răzvan Raţ, Valerică Găman, Steliano Filip, Mihai Pintilii, Andrei Prepeliță, Ovidiu Hoban, Lucian Sânmărtean, Gabriel Torje, Alexandru Maxim, Adrian Popa, Vlad Achim, Bogdan Stancu, Claudiu Keșeru, Florin Andone, Constantin Budescu, Ioan Hora, Andrei Ivan. Săpunaru a spus că este fericit că a revenit la lot după perioada în care a fost în conflict deschis cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă. "Mi-am dorit să revin la echipa naţională şi sunt foarte fericit că sunt aici", a spus fundaşul dreapta.

Ioan Hora a fost convocat la Naţională pe postul de atacant, deşi el a ajuns la Pandurii ca mijlocaş. A fost folosit de Edi Iordănescu în partea de ataca, în lipsa unor soluţii, dar improvizaţia s-a dovedit a fi bună, Hora devenind golgheterul Ligii I. (A.P.)

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: