Pandurii susţine mâine primul amical

Perioada de pregătire de la Târgu Jiu se apropie de final, jucătorii de la Pandurii având programat mâine primul amical al verii. Adversarul e o echipă de Liga I, nou promovata Internaţional Curtea de Argeş, formaţie care a confirmat deja faptul că va juca la Târgu Jiu. Argeşenii se află în cantonament la Poiana Braşov, urmând să vină marţi direct la Târgu Jiu pentru amicalul programat de la ora 20:00 pe Stadionul Municipal. După acest amical, miercuri dimineaţa, pandurii vor pleca spre Austria cu o oprire la Budapesta pentru un joc amical cu Ujpest programat pe data de 9 iulie, iar  din data de 11 iulie va începe pregătirea din Austria care va fi combinată cu jocuri de verificare.

Pandurii au primit liber în week-end pentru două zile, după săptămâna de cantonament în care au fost ţinuţi de Sorin Cârţu, care a urmărit mai ales pregătirea fizică, dar şi să se edifice asupra unora dintre jucătorii aflaţi în evaluare. Jucătorii care nu sunt din localitate au ales să meargă la familii pentru  a-şi face şi bagajele pentru Austria, străinii rămânând la Târgu Jiu, dar având program de relaxare. O parte a acestora au mers la Craiova pentru a lua parte la căsătoria colegului lor Daniel Ghindeanu, care este încă nerefăcut şi a profitat de perioada în care nu se mai antrenează pentru a oficia relaţia cu iubita sa Corina.

Timp de o săptămână gorjenii au fost cantonaţi la Hotel Gorj, regimul de pregătire fiind unul foarte dificil, cu câte două antrenamente pe zi, unele chiar la sala de forţă. Antrenamentele s-au efectuat atât pe terenul de joc, unde s-au programat două meciuri şcoală, cât şi pe terenul trei cu iarbă naturală, dar şi pe cel sintetic atunci când a plouat torenţial.

Sâmbătă, Cârţu a programat un ultim test pentru lotul actual pentru a se edifica asupra posibilităţilor jucătorilor săi, la acesta luând parte toţi fotbaliştii care nu au probleme medicale, mai puţin juniorii care s-au antrenat separat. Cei care mai acuză unele probleme medicale sunt Tiago Tremonti, mijlocaşul precizând că într-o săptămâna se va putea antrena normal, şi Adrian Rusu care nu este complet refăcut după smulgerea de ligamente suferită la finalul sezonului trecut în meciul dela Bistriţa. În jocul şcoală s-au înscris patru goluri, scor 3-1, marcatorii fiind Raskovic de două ori, Vasilache şi Stromajer.

Echipa se va antrena azi din nou la Târgu Jiu, urmând ca mâine să dispute amicalul cu Internaţional, echipă care are programate trei jocuri de verificare în această săptămână. Miercuri dimineaţa este programată plecarea spre Ungaria, cu un popas pentru antrenamentul de după-amiază la Sânicolau Mare, iar joi Pandurii vor avea programat amicalul cu Ujpest Budapesta. În ce de-al doilea cantonament care are loc în Austria este posibil să mai fie testaţi şi alţi jucători în funcţie de concluziile pe care Cârţu le va trage faţă de jucătorii care se pregătesc acum cu echipa.  „În situaţia în care nu ne mulţumesc cei pe care îi avem acum, mai avem timp să vedem şi alţii. Toată perioada care mai rămâne până la reluarea campionatului este una de evaluare”, a precizat Cârţu care e dispus să mai caute atacanţi în această perioadă.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: