Pandurii Târgu Jiu – „reunire“ fără noutăţi în lot şi departe de casă

Echipa gorjenilor, Pandurii Târgu Jiu, se mută la Bucureşti! Pentru prima dată, reunirea lotului de jucători a avut loc în alt oraş. Iniţial şi conferinţa de presă a noului preşedinte Narcis Răducan era stabilită tot la Bucureşti pentru marţi, 9 iunie, pentru ca, ulterior, clubul să anunţe că prezentarea oficială a noului preşedinte va fi la Târgu Jiu. Deşi lotul s-a reunit oficial, Pandurii nu a anunţat nicio achiziţie, în ciuda faptului că 14 jucători şi-au terminat contractele, unii găsindu-şi deja alte echipe.

Clubul Pandurii a anunţat pe site-ul oficial că reunirea lotului a avut loc nu la Târgu Jiu, ci la Bucureşti, unde echipa este în cantonament. Marţi, 9 iunie, era programată, la un hotel din Bucureşti, o conferinţă de presă susţinută de Narcis Răducan, după preluarea conducerii echipei Pandurii Târgu Jiu.

Potrivit unor informaţii, primarul Florin Cârciumaru a făcut o criză de nervi când a auzit că prezentarea oficialului, dar şi a echipei, are loc la Bucureşti şi i-a cerut acestuia să vină la Târgu Jiu. Astfel, Narcis Răducan va susţine conferinţa la Stadionul Municipal.

Reunire fără jucători

Tot astăzi, pandurii sunt programaţi la vizita medicală. Echipa se va pregăti în Bucureşti pe parcursul săptămânii viitoare, urmând ca sâmbătă 13 iunie să se deplaseze în Olanda pentru un stagiu de pregătire centralizată.

Dar nu se ştie cu ce lot se deplasează Edi Iordănescu în Olanda deoarece până acum dinspre club nu vine vestea vreunui transfer. În schimb, jucători precum Eric de Oliveira, Deivydas Matulevicius, Paraskevas Christou, Andrei Cordoş, Elton Dan Silva şi Ciprian Brata au plecat deja, iar Paul Anton e în discuţii cu Steaua. Andrei Cordoş a semnat cu FC Botoşani, iar Deivydas Matulevicius a ajuns la un acord cu FC Tobol din Kazakhstan. Matulevicius a semnat un contract pe două sezoane şi va câştiga 500.000 de dolari pentru fiecare sezon petrecut acolo. Eric de Oliveira va juca, se pare, în Japonia. „Mulţumesc suporterilor din Târgu Jiu pentru atenţia, încrederea şi dragostea în privinţa mea! Sunteţi minunaţi. Anul acesta nu am putut să vă ajut cum aţi gândit“, a scris Eric pe Facebook acum câteva zile.

Paul Anton este în discuţii cu Steaua, propunerea echipei din Ghencea fiind de 300.000 de euro şi 20 la sută dintr-un eventual transfer. Cota jucătorului este de 1,1 milioane de euro. În loc de jucători noi, la Pandurii revin jucători împrumutaţi la alte echipe. Este vorba despre Vali Munteanu, împrumutat la Academica Argeş Piteşti, portarul David Lazar revine de la FC Botoşani, iar Alexandru Ciucur se întoarce de la CSMS Iaşi.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: