Pandurii, tot „lanterna roşie” şi după meciul din Maramureş

Pandurii Târgu Jiu a pierdut şi meciul din Maramureş, fiind învinsă cu 2-0 de Fotbal Comuna Recea. Meciul s-a jucat pe un teren desfundat, comparabil cu cele ale echipelor de judeţ. Pandurii a rămas pe ultimul loc din Liga 2, cu şapte puncte din 14 meciuri.

Pandurii a mers în Maramureş cu un moral bun după prima victorie înregistrată pe teren propriu în acest sezon. Din păcate gorjenii s-au întors cu mâna goală şi cu două goluri primite.

Scorul a fost deschis în minutul 36 de Arsene Luboya, care a reluat cu latul din 6 metri, din colțul dreapta al careului mic, la bara a doua, fără șanse pentru portarul Oprița.

Scorul pauzei a fost 1-0 pentru gazde, iar de la vestiare cei de la Pandurii au ieşit decişi să caute egalarea. Au şi avut o mare ocazie imediat după reluarea jocului prin Dieu, al cărui şut a fost parat de Răileanu.

În minutul 64 scorul a devenit 2-0 prin golul reuşit de Marius Coman, care a preluat în careu şi a şutat imparabil. Pandurii a mai avut până la final o mare ocazie prin şutul lui Remcale, care însă nu a mai reuşit să îşi salveze echipa de această dată.

Fotbal Comuna Recea – Pandurii Târgu Jiu 2-0

Stadion: Recea (Comuna Recea – Maramureş);

Arbitru: Sorin Vădana (Cluj-Napoca); Asistenți: Csaba Antal (Cluj-Napoca) și George Suciu (Câmpia Turzii); Rezervă: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca); Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) și Radu Bitea (Oradea).

Fotbal Comuna Recea: Răilean – Potcoavă, M. Urs, Oiță, R. Ispas – Văsălie, Akhmatov, Micaș, Chinde – R. Rus (cpt.) – Luboya. Rezerve: Bota – Ant. Lung, Jucan, Lihet, Mărieș, Szecui, M. Coman. Antrenor: Nicolae Constantin

Pandurii: Al. Oprița – Diau, Moisie, Remacle, Felipe Acosta, Pleșa, Al. Vasilescu (cpt.), Jaiteh, Bunga, Peia, Vaida. Rezerve: Iovicin – Velcotă, Habet, Leo. Gheorghe, Cojocaru, Grecu, Goma, Erhard, Zaborowski. Antrenor secund: Cristian Popescu.

Vizualizări: 854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: