Pandurii, ultimul meci pe sintetic, cu Ripensia Timişoara

Pandurii Târgu Jiu va evolua miercuri, în etapa intermediară, pentru ultima dată în acest tur, pe suprafaţa de joc sintetică a terenului II. Gorjenii întâlnesc, cu începere de la  ora 15:00, pe Ripensia Timişoara în meciul din etapa a 12-a.

Jucătorii de la Pandurii au reuşit să smulgă un punct la Miercurea Ciuc, în etapa a 11-a, şi imediat ce au revenit la Târgu Jiu au reluat pregătirea pentru următoarea partidă, cea din etapa a 12-a intermediară cu Ripensia Timişoara.

Gorjenii au făcut un joc bun, lăudat de antrenorul Adrian Bogoi, şi au revenit la Miercurea Ciuc de la scorul de 2-0 pentru gazde după un meci extrem de disputat. Cei de la Pandurii au făcut şi o serie de greşeli în prima parte a meciului, dar în repriza a doua au jucat mai bine, deşi au fost în inferioritate numerică.

Tehnicianul pandurilor nu uită însă cu ce probleme mari se confruntă la Pandurii de la începerea sezonului. „Sunt câteva probleme la noi pe care trebuie să le rezolvăm în perioada imediat următoare. Am început mai greu, pentru că lotul nostru a fost total schimbat, sunt mulţi jucători tineri şi avem media de vârstă undeva la 20 de ani. Mulţi jucători au venit chiar după ce a început campionatul”, a explicat Bogoi situaţia de la Pandurii, echipă care a făcut şi o serie de jocuri bune, reuşind o victorie în deplasare.

„Chiar în acest sezon am făcut partide destul de bune, am câştigat la Metaloglobus. Chiar şi în meciurile în care am pierdut, am pierdut după meciuri echilibrate. Şi duminică am jucat şi am crezut în şansa noastră şi aşa o să se întâmple şi în viitorul apropiat. Sperăm ca şi la nivelul conducerii şi la nivel financiar să se rezolve cât mai repede, pentru că am fost singuri până în momentul de faţă”, a mai spus antrenorul de la Pandurii.

Când spune că au fost singuri, antrenorul pandurilor se referă la faptul că nimeni nu a mai sprijinit echipa şi astfel s-a ajuns la situaţia de actuală, când echipa nu mai este finanţată.

Cu o singură victorie şi trei rezultate de egalitate în acest tur, Pandurii ocupă locul 18 în clasament, cu doar 6 puncte.

Program etapa a 12-a

Miercuri, 16 octombrie, ora 15.00

FC Farul – Universitatea Cluj

CS Mioveni – Sportul Snagov

Pandurii Târgu Jiu – Ripensia Timişoara

Daco Getica Bucureşti – FK Csikszereda

Concordia Chiajna – Dunărea

ACS Viitorul - Campionii FC Argeş

ASU Poli Timişoara – Metaloglobus

CSM Reşiţa – SCM Gloria Buzău

Miercuri, 16 octombrie, ora 16.00

FC Rapid – Petrolul Ploieşti

Miercuri, 16 octombrie, ora 19.30

Turris Turnu Măgurele – UTA Arad

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: