Elvir Koljic s-a accidentat, dar ar putea evolua cu CFR Cluj

Universitatea Craiova a încheiat stagiul de pregătire de la mare, dar alb-albaştrii au avut mari emoţii chiar la penultimul antrenament, când bosniacul Elvir Koljic s-a accidentat. Din fericire nu este ceva foarte grav şi medicii au dat asigurări că există şanse să fie recuperat chiar pentru derby-ul de sâmbătă, din Gruia.

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a avut mari emoţii pe finalul stagiului de pe litoral, după o accidentare a lui Koljic. Prima impresie a fost că atacantul, care abia a revenit pe teren, după 7 luni de absenţă, a suferit o nouă accidentare gravă, dar după controlul amănunţit s-a constatat că nu este decât o încărcătură pe muşchi şi există şanse să fie recuperat chiar pentru derby-ul de sâmbătă, din Gruia.

Vârful de atac născut în Spania a marcat primul gol de la revenirea pe teren, în meciul cu Viitorul, scor 3-1, şi în el îşi pun mari speranţe oltenii în lupta pentru titlu din acest sezon. Craiovenii nu l-au avut alături în cantonamentul de la mare pe medicul Claudiu Stamatescu, acesta fiind şi în staff-ul medical al echipei naţionale. Înainte de a se „rupe” în martie anul acesta, la meciul naţionalei Bosniei cu Armenia, Koljic suferise o accidentare serioasă şi în urmă cu două sezoane, când evolua pentru Lech Poznan.

Craiova are deja o absenţă importantă pentru jocul cu CFR Cluj, cea a căpitanului echipei, Nicuşor Bancu, care este suspendat dar sunt şi veşti bune pentru olteni. Sârbul Uros Cosic, care a suferit o entorsă în meciul de Cupă cu CSM Reşiţa, din cauza gazonului de pe „Ion Oblemenco”, a fost recuperat complet şi s-a pregătit alături de restul lotului în cantonamentul de la Mamaia.

Lotul Ştiinţei a încheiat duminică stagiul de pe litoral, iar jucătorii au primit două zile libere din partea lui Victor Piţurcă, şi de marţi au revenit la antrenamente. Fotbaliștii  vor intra în cantonament joi dimineața, urmând ca delegația alb-albastră să decoleze de pe Aeroportul Internațional Craiova cu destinația Cluj-Napoca vineri, în jurul prânzului. Întoarcerea de la Cluj va fi sâmbătă seara, imediat după finalul jocului, tot cu o cursă charter.

Meciul CFR Cluj – U Craiova din etapa a 13-a a Ligii I se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Vizualizări: 625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: