Pandurii vor în Europa !

Gata cu modestia, e timpul sa-si stabileasca obiective indraznete! Dupa 12 etape in care au mers excelent, pandurii admit ca vor sa se califice intr-o cupa europeana. Pentru asta au nevoie insa de 3 sau 4 achizitii tari in iarna. Condescu si Grigoras au discutat si au pus la cale o strategie.

Pandurii au ca obiectiv oficial locurile 6-10 dar rezultatele de până acum au depăşit orice aşteptări. Cu 8 victorii din 12 meciuri, Maxim şi compania s-au instalat confortabil pe locul 2.

Europa, venim !

Steaua e văzută de Grigoraş drept marea favorită la titlul de campioană. Condescu e de acord cu Grig. „Şi eu spus că CFR-ul e campioană şi a fost, acum fiecare trebuie să aibă un an unde să ghicească. Eram mulţumit cu o victorie cu Steaua”, spune şeful Condescu. Dacă la titlu le va fi greu să se bată, pandurii speră la un loc în Europa. Condescu şi Grigoraş au pus la cale o strategie de transferuri pentru la iarnă. Important e ca până atunci, gorjenii să se menţină în primele 3 locuri. „Noi am vrea să terminăm pe loc de cupe europene. Avem şanse mari. Trebuie să facem în iarnă 3-4 transferuri, asta stabilim cu domnul Grigoraş care e cea mai bună soluţie, fie să foloseşti jucători pentru 3-4 luni de zile sau să luăm jucători care să fie ai noştri 3-4 ani. Eu şi Grigoraş optăm pentru varianta cu jucători pentru 3-4 ani. Există opinii să luăm jucători de care să ne folosim în retur şi să continue cu noi dacă ne calificăm în cupele europene”, mai spune şeful pandurilor care acum nu se mai teme ca Pandurii să-şi irosească toate resursele pentru o calificare. „Financiar există şi alte posibilităţi, avem o anumită stabilitate dar asta nu înseamnă cu nu putem atrage şi alţi investitori. Altfel e privită echipa când e în primele 5 locuri.” „Aproape nimeni nu se aştepta să fim pe locul 2 după 12 etape la doar trei puncte în spatele mult lăudatei Steaua. Fiţi convinşi că fiecare meci îl vom juca la maxim, vom încerca să scoatem cât mai multe puncte posibile din fiecare meci, 1 sau 3. Vedem la finalul turului unde ne aflăm şi apoi putem face o nouă strategie pentru retur”, crede şi Petre Grigoraş.

„Am fost contrat de multe persoane că suntem prea modeşti dar ce să facem? Să ieşim în faţă şi să spunem că noi luăm titlul sau că noi batem pe toţi?  Să încercăm să vorbim mai puţin.”                   Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: