Pandurii vor maximum de puncte până la iarnă !

Pandurii au revenit în plutonul fruntaş după victoria de senzaţie cu Rapid. Trupa lui Grigoraş a urcat pe locul 5 dar antrenorul vrea sa-şi ţină elevii în priză. Doar un singur punct ii desparte pe gorjeni de locul 9 iar Grigoras mai vrea puncte pentru un retur liniştit.

Grigoraş ştie că mai e loc de scos puncte până la finalul anului. Gorjenii mai au de jucat la Ploieşti, în faţa unei echipe care are terenul suspendat, dar şi acasă cu nou promovatele Chiajna şi Ceahlăul. 9 puncte e obiectivul clar al pandurilor care vor să se califice şi în semifinalele Cupei.

Oficial le merge bine

Pandurii o duc bine după victoria cu Rapid. Au ajuns la 25 de puncte şi s-au cocoţat pe locul 5. Clasamentul e cu 2 tăişuri însă. Gorjenii sunt la un punct în spatele celor de la U Cluj dar la egalitate cu Steaua şi Oţelul, echipe depășite de oamenii lui Grig la golaveraj. În plus pandurii au doar un punct avans de Vaslui şi Astra astfel că orice rezultat nefavorabil în meciul de la Ploieşti i-ar arunca direct pe locul 9. Grigoraş ştie asta şi le-a cerut elevilor săi să uite repede de meciul cu Rapid şi să se concentreze pe cele 3 partide rămase până la pauza de iarnă. ”Momentan ne situăm undeva bine. Se putea şi mai bine, dar să aşteptăm meciurile următoare şi să încheiem anul aşa cum ne-am dorit, cu un număr suficient de mare care să ne dea linişte pentru pregătirea returului”, spune tehnicianul pandurilor.

Fără calcule şi iluzii

Oficial, Grigoraş nu mai vrea să-și facă niciun calcul. Şi-a mai făcut şi în trecut şi au venit eșecurile cu Oţelul şi Vaslui care l-au doborât. Totuşi tehnicianul știe că echipa sa poate obţine maximum de puncte până la finalul anului datorită programului avantajos. Pandurii vor mai juca la Ploieşti în fața unui stadion care va primi doar femei şi copii în cel mai bun caz. În plus la Tg Jiu vor veni două echipe nou promovate, Concordia Chiajna şi Ceahlăul. ”Avem 25 de puncte, dacă am scoate un rezultat favorabil la Ploieşti ar fi perfect pentru că apoi ar veni meciul de cupă şi cel de acasă cu Chiajna. Ce va fi pe urmă o să vedem. Nu-mi mai fac iluzii şi calcule pentru că mi-am mai făcut şi uneori mi-au ieşit, dar de cele mai multe ori nu mi-au ieşit. Îi las pe alţii să calculeze, noi să ne vedem de ale noastre şi de jocul nostru”, mai zice Grigoraş.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: