Pandurii vor prima victorie la Vaslui

FC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu, Stadion Municipal, ora: 20:30

Terenul de la Vaslui a fost până acum interzis gorjenilor care, de la promovarea în Liga I, nu au înregistrat nici o victorie acolo. Pregătită acum de un fost antrenor de la Pandurii, Viorel Hizo, echipa moldoveană pare a fi în revenire de formă şi se apropie cu paşi repezi de locul I. Şi Pandurii se află într-o situaţie asemănătoare doar în ceea ce priveşte forma, ei abia părăsind zona retrogradării şi vor să arate că ceva s-a schimbat în jocul echipei. Cum de la venirea lui Grigoraş s-au înregistrat mai multe premiere la echipă, e posibil ca gorjenii să reuşească şi un rezultat pozitiv la Vaslui.

FC Vaslui se află pe locul 4 în Liga I dar şi Pandurii vin după patru jocuri fără eşec ceea ce face ca jocul de azi să fie interesant în ceea ce priveşte rezultatul final. Numirea lui Petre Grigoraş a dus la schimbarea stilului de joc al gorjenilor în totalitate. Pandurii se dovedesc mai ofensivi decât sub conducerea oricărui alt antrenor iar acesta este un atu în faţa unei echipe de top cum e FC Vaslui şi poate face ca Pandurii să poată pleca cu puncte din Moldova.

Meci dificil

Petre Grigoraş consideră meciul cu FC Vaslui este unul dificil pentru echipa sa, adversarul fiind unul dintre cei mai puternici din prima ligă. „Ştim că este foarte greu pentru că Vaslui e în lupta pentru titlu sau cel puţin pentru cupele europene. Au un lot valoros şi cu jucători valoroşi individual. Au făcut investiţii enorme în ideea de a câştiga un trofeu, nu au reuşit până acum dar jocul echipei le dă speranţe”, a spus Grigoraş despre adversarul de azi al pandurilor care se află la doar cinci punte de lider cu mari şanse de a ajunge chiar pe locul I dacă nu mai fac paşi greşiţi. Cel mai important este pentru tehnician faptul că vasluienii au în lot jucători de mare valoare care face ca gazdele de azi să se afle pe primele locuri ca şi lot: „FC Vaslui are în componenţă câţiva jucători pe care mi i-aş dori să-i am în echipă oricând dar e clar că nu ne putem permite aşa ceva. Un Sîmărtean, Weslewy sau Pap, sunt jucători buni cu toţii. Nu ştiu dacă e cel mai bun lot din Liga I dar eu am mai spus că FC Vaslui are unul dintre primele trei loturi din ţară ca valoare”. Un aspect de luat în seamă este şi acela că la Vaslui e linişte şi că lucrurile au intrat în normal după perioada agitată din debutul sezonului: „Exceptând acea perioadă de la începutul turului cu frământări în ceea ce priveşte banca tehnică, echipa şi-a intrat într-un program normal de lucru şi a început să crească de la meci la meci şi au început să apară şi rezultatele bune”. Antrenorul grojenilor are în lot pentru acest meci 19 jucători, aceştia efectuând ieri un antrenament pe terenul echipei Rulmentul din Bârlad.  Este vorba de Mingote,  Popa, Matei, Viera, Chiricheş, Chibulcutean, Grecu, Ciucur, Hidişan, Pintilii, Nistor, Voiculeţ, Menassel, Brata, Orac, Ilie Iordache, Stromajer, Ad. Iordache şi  Apostu.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: