Pandurii vor să bată şi Rapidul şi să rămână lideri

Liderul Pandurii vrea o noua victorie. Trupa lui Grigoras are o misiune grea insa pe teren propriu cu Rapidul care vine dupa o victorie de senzatie cu CFR Cluj. Biletele pentru meciul de sambata se pun in vanzare de vineri dimineata si pornesc de la 10 lei.

Cu 5 victorii şi un egal, pandurii vor să facă o nouă victimă. Misiunea nu va fi însă deloc una uşoară contra Rapidului.

Se bat cu Rapidul cu două feţe

Deşi giuleştenii suferă în acest start de sezon, ei vin după succesul din ultima etapă, 3 la 2 cu CFR Cluj, după 0 la 2 la pauză. Practic echipa lui Sabău a arătat două feţe în primele etape. Una penibilă ca în prima repriză cu CFR sau în deplasarea de la Heerenven din Europa League şi alta grozavă ca în repriza a doua a derby-ului între ceferişti. Diferenţa între ce a jucat Rapidul până acum şi ce joacă Pandurii e însă una destul de mare. Gorjenii pleacă cu prima şansă în meciul de sâmbătă în care se întâlnesc două din echipele care nu au cunoscut eşecul în campionat. „Mă gândesc la jocul cu Rapidul. Acesta e cel mai important, ar fi perfect să câştigăm. E un meci dificil, contra unei echipe grele, pe care nu am învins-o decât de două ori. Rapid e o echipă care a făcut un meci fantastic revenind de la 2-0 şi din minutul 20 cu un om în minus a câştigat cu 3-2. Ar fi senzaţional pentru noi să terminăm acest prim calup de meciuri cu o victorie, să ne consolidăm poziţia de lider”, zice Grigoraş care aşteaptă şi aportul publicului după ce la meciul cu Oţelul au venit 6 mii de suporteri. „Trebuie să ne concentrăm, să fim liniştiţi şi să încercăm sâmbătă cu ajutorul echipei, publicului să reuşim o victorie şi să avem două săptămâni liniştite. Vin cinci etape fantastic de grele, Petrolul, CFR, Dinamo, Bistriţa şi Steaua acasă.”

10 – lei va costa cel mai ieftin bilet la meciul cu Rapid. Tichetele se pun în vânzare vineri dimineaţă la ora 9. Fanii sunt atenţionaţi să vină din timp la meci pentru a evita aglomeraţia de la porţile de acces cu turnicheţi

2 – victorii au obţinut Pandurii în 14 meciuri în liga 1 cu Rapid (6 eşecuri şi 6 egaluri). Una din victorii a fost în noiembrie anul trecut cu 3-0, cealaltă în sezonul 2007-2008, 2-0.

„Pandurii, Rapid şi Dinamo sunt echipele care nu au pierdut până acum. Campionatul acesta şi cel trecut, nu poţi fi invincibil. Uitaţi-vă la Real Madrid care are o echipă superbă şi care după două etape are un singur punct. Ce să mai spunem de noi.”           Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: