Pandurii vor să câştige sau să nu piardă meciul cu Dinamo

Pandurii se pregăteşte de meciul de sâmbătă cu Dinamo, decisiv pentru locul pe care îl va avea formaţia gorjeană în clasament. Fotbaliştii de la Pandurii trebuie să se concentreze deoarece conducerea a blocat salariile şi primele următoarele trei etape, aşteptând câştigarea a cinci puncte.

Dan Nistor, mijlocaşul de la Pandurii Târgu Jiu, încă se gândeşte la Europa League. „Echipa traversează o perioadă destul de slabă, sper să ne revenim cât mai repede. Avem şi un pic de ghinion, mingea nu intră în poartă, de aici şi perioada mai slabă. Vom avea un meci destul de greu cu Dinamo, ca toate celelalte, sperăm să ne revenim şi să obţinem cât mai mult. Avem şanse să prindem locul de Europa, sperăm să profităm de asta. Nu cred că contează faptul că ei joacă apoi cu Steaua în Cupă, pentru ei e un derby, se joacă tur-retur... Pentru noi important e să jucăm cât mai bine şi să câştigăm”, crede Nistor.

Pandurii e la 4 puncte în spatele bucureştenilor în lupta pentru un loc de Europa League. Portarul pandurilor, Răzvan Stanca, speră într-o victorie în meciul de sâmbătă seara de la ora 21:00. „Sperăm să trecem cât mai repede peste acest moment greu. E un meci decisiv cu Dinamo, dacă vom câştiga ne vom apropia de ei la un punct, dacă vom pierde ne vom îndepărta de obiectiv, acela de a termina pe locul 4. Dacă pierdem cu Dinamo scad şansele la cupele europene, trebuie neapărat să-i batem sau să nu pierdem”, a declarat portarul de 34 de ani al pandurilor. „În acest moment Dinamo e favorită la locul 4 şi cupele europene, dar să vedem ce va fi după meciul cu noi, dacă câştigăm, noi o să fim favoriţi“, a spus şi atacantul pandurilor, Cristi Bud.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: