Pandurul Unguruşan, sub comanda lui Leo Grozavu

Fundaşul dreapta Bogdan Unguruşan de la Pandurii Târgu Jiu a semnat cu FC Botoșani. El va ajunge în cantonamentul echipei FC Botoşani şi va începe pregătirea sub comanda lui Leo Grozavu.

Valeriu Iftime, principalul sponsor al FC Botoşani, a declarat că s-a înţeles cu Unguruşan, iar acesta urmează să semneze contractul după ce va ajunge în cantonament. “Vine Unguruşan. Ne-am înţeles şi urmează să ajungă în cantonament”, a precizat Valeriu Iftime. Bogdan Unguruşan (33 ani) şi-a început cariera la Universitatea Cluj II, a evoluat jumătate de an la MTK Budapesta, un an la Armătura Zalău, un an la Univ. Cluj, iar din 2012 şi până în această iarnă a jucat pentru Pandurii Tg. Jiu.

Unguruşan face parte din grupul de jucători care nu au acceptat reducerea salariilor la Pandurii Tg. Jiu, a devenit liber de contract şi s-a înţeles cu oficialii FC Botoşani. El are 175 de meciuri jucate în Liga I, 6 în Europa League, 5 în preliminariile Europa Leagu, 14 în Liga a II-a, 7 în Cupa României şi 6 în Cupa Ligii.

Vizualizări: 430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: