Paraschiv: Scorul la parlamentare depinde de PNL Târgu Jiu

Liberalul Mihai Paraschiv crede că nu vor fi modificări în PNL Gorj după numirea lui Dan Vîlceanu în funcția de președinte unic. Totodată, Paraschiv susține că la scorul obținut de PNL Gorj la locale, 25%, partidul ar putea lua un singur mandat de parlamentar. El a mai spus că procentul de la parlamentare va fi influențat, decisiv, de scorul de la Târgu Jiu. La PNL Gorj, primii doi pe listă vor fi, potrivit unor surse, Dan Vîlceanu și Severus Militaru.

Reporter: Se schimbă ceva acum că aveți un președinte și nu doi?
Mihai Paraschiv: Bănuiesc că nu.
Rep.: Nu vor fi mari modificări?
M.P.: Nu cred că vor fi modificări substanțiale pentru că cel de-al doilea copreședinte va avea funcție de președinte executiv și cel puțin până la alegerile parlamentare nu vor fi schimbări majore.
Rep.: Asta înseamnă că Dan Vîlceanu este favorit la un mandat de parlamentar, dacă rămâne președinte? Cu Tudor Barbu nu se știe ce se va întâmpla.
M.P.: Greu de apreciat ce-și dorește fiecare.
Rep.: S-ar putea să fie o dispută de mandate de parlamentari. Cu 25% , scorul de la locale, câte mandate credeți că luați?
M.P.: Între unul și două. Cred. Nu știu. Cred că va conta și cum se va mișca organizația municipală, se va stabili și acolo președinte. Scorul obținut a fost unul foarte slab, nu a fost o mișcare înțeleaptă desemnarea lui Octavian Lupulescu.
Rep.: Deci există riscul să luați doar un mandat de deputat?
M.P.: La scorul acesta da. La redistribuire va conta și scorul la nivel național.

Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: