Gigel Jianu: La Motru o să fie primărie, nu viceprimărie

Gigel Jianu, noul primar al municipiului Motru, sare la gâtul pesediștilor după ce aceștia au anunțat că au semnat protocol de colaborare cu PSRO și sunt majoritari în Consiliul Local. Jianu crede că pesediștii nu fac altceva decât să îngreuneze lucrurile și spune că în spatele acestor manevre se află fostul primar Dorin Hanu, care se simte rănit în orgoliul propriu că a pierdut alegerile cu Cosmin Morega. Gigel Jianu are și un mesaj pentru cei care încearcă să-i pună bețe-n roate.

Reporter: PSD a anunţat că a negociat majoritatea la Motru cu PSRO. Cum vedeţi asta ca primar ales liberal?
Gigel Jianu: Tocmai am auzit și eu că PSRO a semnat un protocol cu PSD la nivelul municipiului Motru. Da, o să-și pună viceprimar, este o ambiție personală a domnului Hanu care probabil e rănit în orgoliul personal că a pierdut alegerile și acum dorește să încurce cât poate lucrurile, dar să știți că protocoale de acest fel se semnează mereu și nu se respectă.

Reporter: De ce credeţi că nu va fi respectat protocolul?
Gigel Jianu: Până la constituirea Consiliului Local mai durează câteva zile. Vreau să precizez că cei care au intrat în consiliul local, în afară de PSD, toți ceilalți am intrat pe un mesaj anti-PSD.

Reporter: Cum veţi colabora cu viceprimarul care a fost contracandidatul dvs.?
Gigel Jianu: Vreau să anunț pe toată lumea că la Motru vom avea primărie și nu viceprimărie, cred că vor înțelege ce vreau să spun, vom avea primărie nu viceprimărie. Probabil au fost speriați de faptul că am anunțat că vom înregistra ședințele de consiliu, astfel încât să le vadă toți cetățenii și atunci încearcă să blocheze acest lucru.

Vizualizări: 7,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: