Romanescu, amenințare pentru subalterni: Vor pleca acasă!

La început de an, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, amenință cu demiteri. Va face noi evaluări ale subalternilor și mulți vor pleca acasă, avertizează edilul. Romanescu a dat și câteva exemple. Sunt vizați cei care au ținut blocat Planul Urbanistic General sau cei care au semnat documente financiare fără acoperire.

Primarul Romanescu a anunțat că, în această perioadă, va fi evalută activitatea de anul trecut a tuturor angajaților. „Cât de curând o să plece acasă din angajați. Se va face evaluarea pe anul trecut și o parte dintre ei vor pleca acasă, și cei care au ținut PUG-ul blocat zece ani, și cei care semnează documente economice și ulterior realizează că nu era bine să le semneze. Asta e problema!”, a transmis Romanescu.

Acesta a readus în discuție faptul că a vrut să subțieze organigrama Poliției Locale, dar s-a lovit de împotrivirea consilierilor locali. „Discutăm de cel puțin un an și jumătate de ineficiența în mare parte a Poliției Locale. Acum două luni, spuneam că Poliția Locală trebuie reorganizată. Am propus să fie redus numărul de șefi de la 5 la 1. Când am pus organigrama pe ordinea de zi, nu a mai trecut. Consilierii PSD nu au votat. Li s-a părut anormal. Le e frică foarte multor dintre ei că patru șefi nu-și mai găsesc de lucru în unitate. Păi, i-am angajat eu?”, a încheiat primarul.

Vizualizări: 2,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: