Concurs pentru zece posturi la o direcție a primăriei

Direcţia Publică de Protecţie Socială din cadrul primăriei Târgu Jiu a scos la concurs zece posturi. Este vorba de un post de bucătar, cinci posturi de educator puericultor debutant și alte 4 posturi de infirmieră. Sunt funcții contractuale vacante, disponibile pentru o perioadă nedeterminată, la Compartimentul Creșe.

Candidații la postul de bucătar trebuie să fie absolvenți de studii medii liceale, cu diplomă de bacalaureat, să aibă diplomă de calificare în meseria de bucătar și o vechime în muncă minimum 3 ani.

Persoanele care vizează posturile de infirmieră trebuie să fie absolvente de studii medii liceale, cu diplomă de bacalaureat, să fi urmat un curs de infirmier, dar și să aibă o vechime în muncă minimum 6 luni.

Candidații la posturile de educator puericultor debutant trebuie să fie absolvenți de liceu pedagogic, specializarea educator puericultor, sau să dețină atestat de educator puericultor, obţinut prin absolvirea unor cursuri autorizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Cei interesați de unul dintre cele zece posturi scoase la concurs își pot depune dosarul de înscriere până luni, 14 ianuarie. Proba scrisă a fost programată pentru data de 22 ianuarie, iar data și ora la care vor susține interviul va fi comunicată ulterior.
 

Vizualizări: 3,606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: