Posturi pentru debutanți. Concurs la Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs trei posturi, toate fiind destinate celor care sunt la început de carieră. Este vorba de funcții contractuale de execuție de asistent farmacie debutant, în cadrul farmaciei spitalului.

Candidații la aceste posturi trebuie să aibă diplomă de licenţă în specialitate sau de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate ori diplomă de şcoală sanitară postliceală. Pot aplica și cei care dețin diplomă de studii postliceale prin echivalare, promoţiile 1976-1994 inclusiv. Candidații trebuie să aibă și certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, cu avizul anual, sau adeverinţă din care să rezulte că pot exercita profesia de asistent medical la data concursului.

Data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 14 ianuarie, ora 16:00. Selecția de personal va debuta în data de 22 ianuarie, cu proba scrisă, care va consta într-un test grilă. Candidații vor susține interviul în data de 28 ianuarie.

Vizualizări: 1,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: