Parcări și spații de joacă în cartierele din Mătăsari

Localitatea Mătăsari este un adevărat șantier. În acest moment se lucrează în zona blocurilor unde a demarat cea de-a doua etapă a sistematizării pe verticală. Se fac trotuare, parcări și spații verzi cu bani de la bugetul local. Anul acesta s-au repartizat 28 de miliarde de lei vechi pentru aceste lucrări. Prima etapă a fost realizată anul trecut.

Autoritățile locale din Mătăsari acordă o atenție deosebită modului în care arată localitatea. Încă de anul trecut s-au prevăzut bani de la bugetul local pentru amenajarea zonei de lângă blocuri. Pentru că lucrările nu au fost finalizate atunci, sistematizarea pe verticală continuă și anul acesta. Locul garajelor și a construcțiilor fără autorizație a fost luat de parcări moderne, alei, trotuare, și spații verzi. „Este cea de-a doua etapă a sistematizării pe verticală. Facem străzi, spații verzi, trotuare, parcări cu bani de la bugetul local. Numai anul acesta s-au prevăzut de la bugetul local aproximativ 28 de miliarde de lei vechi”, a declarat Gheorghe Gașpar, primar comuna Mătăsari.

Locatarii, mulțumiți de investiție

Locatarii blocurilor din Mătăsari nu pot decât să se bucure de această investiție. „Este foarte bine. În sfârșit s-a făcut și la noi lumină. Pe lângă faptul că este curățenie, avem unde să ne parcăm mașinile, avem și noi spații verzi, putem să punem flori și au și copiii unde să se joace. Au mai dispărut și câinii. Cartierele au acum un alt aspect. Trăim parcă într-o altă lume. Era necesar să facă domnul primar ce a făcut. Noi ne bucurăm foarte mult”, a spus Maria C., localnică.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: