Parlamentarii PD-L Gorj, de partea lui Blaga

Emil Boc şi Vasile Blaga îşi vor disputa în luna mai preşedinţia Partidului Democrat Liberal, dar cei doi parlamentari PDL de Gorj par să fie de partea actualului secretar general. Premierul Boc s-a întâlnit aseară cu susţinătorii săi, dintre care au lipsit Ion Ruşeţ şi Severus Militaru.

Emil Boc a lansat ieri invitaţia către parlamentarii care îl susţin la preşedinţia partidului să vină la o întâlnire organizată aseară la Vila Lac. Invitaţia nu a fost nominală, dar cu toate acestea parlamentarii de Gorj au preferat să spună că nu s-au dus pentru că nu au fost invitaţi, nu pentru că nu ar susţine moţiunea lui Emil Boc.

Senatorul Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj, a declarat că el personal îl susţine pe Blaga, dar că filiala nu a luat o decizie privind moţiunea care va fi susţinută la congres: „Este o întâlnire formală, doar cu deputaţii din câte ştiu, cu cei care îl susţin. Eu nu am fost invitat. Deocamdată PD-L Gorj nu şi-a declarat susţinerea pentru niciunul dintre cei doi, eu personal îl susţin însă pe domnul Blaga”.

Deputatul Militaru nu şi-a exprimat public opţiunea, dar nici nu s-a dus la întâlnirea cu Emil Boc. „Nu am mers pentru ca nu am fost invitat. Deocamdată nu putem spune cu cine va vota filiala de la Gorj. Aşteptăm mai întâi depunerea moţiunilor, să vedem Gorjul cu ce moţiune merge şi după aia vorbim de o susţinere”.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: