Parlamentarii PDL Gorj, instruiţi cu Boc şi Berceanu

Parlamentarii PDL Gorj au participat la sfârşitul săptămânii trecute la şedinţa pe care conducerea partidului a avut-o la Poiana Braşov cu deputaţii şi senatorii democrat-liberali din ţară. Cei doi deputaţi de la Gorj, Cosmin Popescu şi Severus Militaru, precum şi senatorul Ion Ruşeţ, au fost prezenţi la întâlnirea ce s-a derulat pe parcursul a două zile.

Liderul interimar al filialei, Cosmin Popescu, a precizat că toţi cei trei parlamentari ai PDL Gorj au profitat de ocazie pentru a discuta cu miniştrii cabinetului Boc despre susţinerea financiară a unor proiecte de la nivel de judeţ. Deputatul democrat-liberal spune că şi el şi colegii săi, Militaru şi Ruşeţ, vor încerca în perioada următoare să obţină un sprijin cât mai mare pentru proiectele pe care mai ales primarii vor să le deruleze la nivel de judeţ, multe dintre aceste probleme urmând să fie clarificate odată cu aprobarea bugetului de stat.

Precizarea lui Cosmin Popescu vine în contextul în care, la Poiana Braşov, premierul Emil Boc a declarat că priorităţile Guvernului sunt infrastructura, agricultura şi fondurile europene. De asemenea, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, i-a sfătuit tot la Braşov pe mai tinerii săi colegi din partid să nu se dea atoateştiutori atunci când ziariştii le adresează o întrebare. Berceanu le-a recomandat acestora să se specializeze pe un anumit domeniu şi în acela să încerce să îşi croiască o carieră, fără să uite că sunt „dependenţi” de cetăţenii care i-au votat, precum şi de primarii şi consilierii din colegiul lor.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: