Pârvulescu a confirmat restanţele salariale de la Pandurii

Preşedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pârvulescu, a confirmat într-o emisiune la Radio Infinit că sunt restanţe salariale la club, dar că preşedintele Mihai Prunariu a promis că problema va fi rezolvată. Mai mult, Pârvulescu spune că îi e ruşine să mai treacă prin oraş de când Pandurii a căzut.

Pârvulescu s-a contrazis atunci când a fost întrebat dacă clubul are datorii la jucători. „Absolut nicio datorie. Tot ce s-a discutat cu jucătorii pentru salarii şi prime. Au stat de vorbă cu preşedintele consiliului de administraţie Mihai Prunariu, le-a promis că la mijlocul lunii mai achităm toate salariile ce mai avem. Deci nu e nicio problemă. Am beneficiat de cele mai bune condiţii de pregătire în iarnă“, a declarat acesta.

Pârvulescu spune că îi este ruşine de suporteri din cauza jocului dezastruos al echipei. „Chiar merg cu capul în pământ. Mai mergeam prin centru, mai vorbeam cu oameni, dar acum mi-e ruşine de aceşti inimoşi suporteri ai echipei noastre care vin chiar pot să spun 50-60 de persoane veneau la antrenamentul echipei noastre în retur“.

Preşedintele executiv mai spune că în acest retur se află mai degrabă pe un loc retrogradabil. „Cred în acest retur suntem pe un loc retrogradabil. Dacă iei statistica returului suntem pe un loc retrogradabil sau acolo în zona fierbinte a clasamentului“, a mai declarat Pârvulescu.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: