Pârvulescu: Ruşeţ a plecat de la FNME după ce n-au mai fost bani

Liderul sindical Dan Pârvulescu a declarat într-un interviu la un post local de radio că anul trecut Federaţia Naţională Mine Energie (FNME) a fost condusă de Ion Ruşeţ, nu de Marin Condescu. De asemenea, contractul colectiv de muncă a fost negociat de Ruşeţ şi alţi lideri, nu de Condescu.

 „Domnul Ruşeţ a condus efectiv federaţia, pentru că ştiţi că anul trecut Marin Condescu a avut problemele sale. Ruşeţ a condus federaţia din toate punctele de vedere, financiar, logistic, decizional“, a declarat Pârvulescu.

Liderul de la Peşteana a mai spus că Ruşeţ a luat decizii de unul singur, pe care le-a trimis la CE Oltenia şi care au afectat locurile de muncă ale angajaţilor federaţiei. „A luat decizii la care nu a participat nici Pârvulescu, nici Mitrescu, nimeni. S-au dat decizii de omul asta, numai el singur. Ultima decizie este din septembrie când, nemaifiind fonduri şi nemaifiind plătit regeşte de la federaţie, probabil a avut o înţelegere cu domnul Ciurel şi cu domnul Răuţ, de a se cere pe un post conform pregătirii sale la CEO. A dat o decizie fără să ne consulte, o decizie care a influenţat toţi salariaţii FNME pentru că la două zile li s-au desfăcut contractele de muncă“, a mai spus acesta, condamnându-l pe Ruşeţ că nu a rămas alături de federaţie când a văzut lupta dusă cu administraţia. Pârvulescu mai spune că Ruşeţ şi Condescu au avut cam acelaşi salariu, circa 10.000 de lei.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: