Pasti l-a luat la mişto pe Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, celebrul om de afaceri, care a investit şi la Târgu-Cărbuneşti, a anunţat, ieri că vrea să candideze la Primăria Capitalei. Fostul său director de la Materia Construct Columbeanu, fostul primar Cristian Toader Pasti s-a prăpădit de râs aflând de anunţul milionarului. Crede că-i place să fie mereu în atenţia presei, îi dă şanse de reuşită cam de 2%.

„Un exerciţiu de imagine. Atât şi nimic mai mult. Ca şi şanse 20 la sută sau 1 la sută. Sorin Oprescu va câştiga fără probleme capitala. Relaţiile mele cu dânsul sunt în continuare bune, nu contest că este un om capabil, dar de aici şi până a câştiga nişte alegeri e cale lungă“, a declarat Cristian Toader Pasti

Nici primarul în funcţie al oraşului Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu, nu-l creditează cu şanse prea mari pe Iri să ajungă primar general. Zice că şi Potârcă se visa preşedinte. Edilul este realist, deşi milionarul de la Izvorani i-a dat o sponsorizare consistentă de sărbători, spune că „nu e de ajuns să ai sufletul mare trebuie să-ţi meargă şi jucăria”.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: