Pasti, noul director de la Parcul Industrial Sadu. Vezi cu ce se va ocupa Marius Vlaicu

Noul director al Parcului Industrial Sadu este Cristian Toader Pasti. Funcţia îi revine acestuia după ce Marius Vlaicu şi-a dat demisia, ca urmare a plecării din PSD. Numirea lui Cristian Toader Pasti nu a fost o surpriză pentru nimeni, deoarece numele acestuia se vehicula încă de când Vlaicu a anunţat că pleacă din PSD. Directorul General al Parcului Industrial Sadu este numit pe o perioadă de mandat de 4 ani.

Consiliul de Administraţie al Parcului Industrial s-a întrunit aseară când a hotărât ca directorul general să fie Pasti. Vicepreşedinte în cadrul consiliului de administraţie este Dumitru Drăghescu, iar Groşanu, membru. . Consiliul de Administraţie al Parcului Industrial este format acum din Cristian Toader Pasti, Dumitru Drăghescu şi Florin Groşanu.

Actualul director spune că va colabora cu Marius Vlaicu, deoarece se înţeleg foarte bine, motiv pentru care predarea- primirea se va face într-un mod corect. „Eu mă înţeleg foarte bine cu Marius Vlaicu, chiar i-am spus că vom colabora, pentru a aduce cât mai mulţi investitori pentru că până la urma ăsta este scopul“, a declarat Cristian Toader Pasti. Marius Vlaicu se declară mulţumit de activitatea pe care a desfăşurat-o la Parcul Indutrial şi spune că speră ca lucrurile să meargă şi mai bine.

„Am preluat unitatea cu câteva probleme“

Pasti a declarat că a preluat unitatea cu ceva probleme, la care se aştepta pe timp de criză. “Am preluat Parcul Industrial cu ceva probleme, dar nu majore, având în vedere că este criză economică. Este mult de lucru în primul rând la infrastructură, trebuie modernizate halele. De asemenea sunt câteva firme care au restanţe de 4- 500 de milioane la chirie. Dar abia de mâine voi putea stabili mai bine care situaţie după ce voi face o analiză“, a declarat noul directorul al Parcului Industrial Sadu.

ZVON

Vlaicu nu va rămâne pe dinafară. Acesta va începe serviciul ca şef serviciu ori şef de departament la Baza de Aprovizionare din cadrul SNLO.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: