Pasti: PNL stă la fel şi în propriul sondaj

Social democratul Cristian Toader Pasti loveşte din nou în aliaţii de la PNL Gorj şi spune că PSD este locomotiva” judeţului şi că liberalii ar trebui să recunoască acest lucru. Pasti l-a provocat pe Dian Popescu să facă public sondajul făcut de liberali. Dian Popescu îi dă peste nas şi îi reaminteşte social-democratului că cele două partide se află într-o alianţă paritară.

Fostul primar din Târgu Cărbuneşti a comentat la Radio Infinit rezultatele sondajelor de opinie pe care liderii PSD Gorj le-au făcute publice săptămâna asta. Pasti mai spune că partenerii politici ai PSD-ului n-au de ce să se supere pentru că au apărut doar cu 16% în sondaj pentru că şi sondajul lor reflectă acelaşi lucru. Pesedistul zice că ar fi bine ca PNL-ul să-şi facă o strategie care să-i mărească procentele atunci când va fi făcut următorul sondaj. “Liberalii nu trebuia să se supere că au fost făcute publice sondajele deoarece şi în ale lor tot pe acolo au ieşit, aşa că nu poţi să te superi că ieşi prost în sondajele altuia. Dacă nu le dădeau le era mai cald, mai rece? Trebuie să lucreze foarte bine cu PSD, să recunoască că este un partid foarte puternic şi că este locomotiva la ora actuală în judeţul Gorj”, a declarat pesedistul Cristian Toader Pasti.

Dian Popescu i-a răspuns lui Pasti în legătură cu sondajul efectuat de PNL la Gorj. “Nu este adevărat, este un sondaj de lucru intern, de aceea sondajul nu a fost dat publicităţii, cum de altfel nici acesta nu trebuia dat, dar mă rog… nu comentez. Eu comentez pe lucruri reale, concrete. Nu pot decât să râd, să-l las în lumea lui pe domnul Pasti şi să trec mai departe. N-are niciun fel de legătură cu sondajul PSD, pentru că sunt alte întrebări, alte lucruri. Pasti nu ştiu de ce spune asta pentru că nu are propriul nostru sondaj”, a mai spus Dian Popescu.                                                                                                                                                 

 “Noi suntem în alianţă, este o prostie, domnul Pasti spune numai prosti. Nu poţi să vorbeşti de o locomotivă atâta timp cât eşti într-o alianţă paritară”

Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: