Pastilele de slăbit, un real pericol

Mare atenţie de unde achiziţionaţi pastile de slăbit! Mesajul vine din partea medicilor şi este transmis celor ce vor să scape de kilogramele în plus prin această metodă. Îngrijoraţi de numărul mare de persoane ajunse la spital în urma unei cure de slăbit cu pastile, medicii vor să stopeze acest fenomen.

Rafturile farmaciilor sunt pline cu tot felul de pastile pentru slăbit, la fel şi multe site-uri, cu un simplu clic comanzi pastilele care potrivit reclamei te pot face să arăţi ca un fotomodel dar, care te pot trimite direct la spital. „Mare atenţie la pastilele de slăbit pentru că pe piaţa au apărut tot felul de produse ce afectează serios organismul, sunt produse contrafăcute ce conţin amfetamină şi ce duc la tulburări psihice şi cardiace“, a precizat Elena Bumbaru, medic UPU Târgu Jiu.

Dovada că anumite pastile precum şi ceaiurile de slăbit reprezintă un real pericol pentru viaţa consumatorilor stă şi în mărturia celor păţiţi. „Sunt dascăl şi am văzut atâtea eleve leşinând din cauza pastilelor de slăbit încât indiferent cât de grasă aş fi nu aş consuma aşa ceva“, a precizat Elena Petrişor din Târgu Jiu.

Medicii recomandă aşadar celor ce vor să scape de kilogramele în plus alte metode de slăbit. „Este important să ţinem de cură de slăbit consumând produse naturiste şi făcând sport, pastilele şi ceaiul pot avea efecte adverse, nu toate o parte dintre ele“, a precizat Elena Bumbaru, medic UPU Târgu Jiu. Cele mai ieftine pastile de slăbit costă 14 lei.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: