Patronul de la Anabell vrea să fie director

Candidat surpriză la concursul pentru şefia Direcţiei Agricole Gorj. Ion Ciocioi va participa la concursul organizat de ANFP săptămâna viitoare. Şi Ion Popescu îşi va încerca norocul pentru a doua oară, după ce la examenul desfăşurat la sfârşitul anului trecut nu a obţinut nota 7.  

Două persoane s-au înscris la concursul organizat de ANFP pentru ocuparea funcţiei de director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj. Este vorba despre Ion Popescu, consilier în cadrul instituţiei, şi Ion Ciocioi, patronul Hotelului Anabell, fost director al Camerei Agricole. Aurel Tomescu, actualul şef al DADR Gorj, nu şi-a manifestat intenţia de a participa la examen. Concursul va avea loc în perioada 15-17 martie. “Ion Popescu a obţinut avizul formaţiunii politice, însă experienţă în domeniu are şi Ion Ciocioi ţinând cont de faptul că în urmă cu câţiva ani a ocupat funcţia de director al Camerei Agricole Gorj. Condiţiile de înscriere au fost foarte permisive şi se putea înscrie oricine. Actualul director al Direcţiei Agricole nu s-a înscris la concurs. Proba scrisă va avea loc pe data de 15 martie, candidaţii trebuind să obţină minim 7 pentru a putea participa la interviul din data de 17 martie. Din comisia de examen va face parte şi un reprezentant al Instituţiei Prefectului”, a declarat Marcel Romanescu, subprefectul judeţului Gorj.

Ciocioi spune că e competent

Ion Ciocoi spune că nu a apelat până acum la nici un partid şi că şi-a demonstrat competenţa pe perioada în care a fost director al Camerei Agricole. “Deocamdată nu am apelat la niciun partid, însă am văzut că partidul de guvernământ promovează competenţa. Mi-am demonstrat competenţa în perioada în care am fost directorul Camerei Agricole. În doar şase luni am făcut cât au făcut alţii în 20 de ani”, a declarat Ion Ciocioi. 

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director a fost reluat după ce în urmă cu aproximativ 3 luni nici Virgil Drăguşin şi nici Ion Popescu nu au obţinut nota 7 la proba scrisă.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: