Patru accidente într-o singură zi

Ziua de luni a fost una plină de evenimente rutiere. Accidentele au fost în Bustuchin, Bârseşti, Turcineşti şi Negomir. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

Primul accident a fost anunţat încă de la primele ore ale dimineţii la Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, de către un participant la traficul rutier, despre faptul că pe DN 67 D, în cartierul Bîrseşti, a avut loc un eveniment rutier. Un tânăr de 23 de ani, din comuna Peştişani,  în timp ce conducea un autoturism din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Leleşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză, căreia poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării, este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Cel de-al doilea accident a avut loc în comuna Turcineşti  unde un bătrân de 70 ani, din comuna Stăneşti, în timp ce conducea un moped a pierdut controlul  asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un arbore din afara părţii carosabile. Conducătorul auto a suferit leziuni corporale.

Dosare penale

Şi în comuna Bustuchin a fost sesizat un eveniment rutier cu victime. Un arădean de 24 ani,  în timp ce conducea un autoturism  din direcţia Roşia de Amaradia în direcţia Bustuchin, într-o curbă la stângă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, pasagerul din faţă în vârstă de 31 de ani, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Şi în comuna Negomir un şofer de 31 ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Turceni în direcţia Rovinari, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital. Totodată, persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul s-a ales cu dosar penal.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: