Patru accidente şi trei persoane lovite în 24 de ore

Trei accidente au fost produse pe raza localităţii în ultimele 24 de ore. Pe lângă daune materiale, trei persoane au suferit leziuni corporale uşoare. Primul accident s-a produs pe raza localităţii Runcu, unde un bărbat de 34 de ani a lovit un biciclist ce se deplasa din sens opus. În urma impactului, biciclistul, un tânăr de 24 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu pentru a primi îngrijiri medicale.

Câteva ore mai târziu, în comuna Aninoasa, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe drumul Judeţean 662 Săuleşti-Groşerea s-a produs un eveniment rutier cu victime. Din primele cercetări se pare că doi mopedişti de 21 respectiv 23 de ani au lovit un autoturism, în timp ce şoferul încerca să-l bage în curte. Victima s-a ales cu traumatisme la nivelul membrelor şi capului şi a fost transportat la Spitalul din Târgu-Cărbuneşti.

Din cauza vitezei excesive, un bărbat de 42 de ani care se îndrepta spre Tetila a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a oprit cu autoturismul în gardul unui imobil. În urma impactului, şoferul a suferit leziuni uşoare şi a fost transportat la Spitalul judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Testarea cu aparatul etilotest a arătat o concentraţie de 0.17 mg/l alcool în aerul expirat, iar şoferul s-a ales cu dosar penal. Pe acelaşi tronson de drum Bumbeşti-Jiu Tetila la numai câteva minute mai târziu, un tânăr de 25 de ani tot din cauza vitezei a pierdut controlul asupra volanului a intrat pe contrasens şi s-a oprit într-un stâlp de beton. Şoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea probelor biologice şi s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere din culpă şi sustragerea de la recoltarea probelor biologice. Pompierii au fost cei care au intervenit pentru degajarea stâlpului de pe partea carosabilă. Curentul electric a fost întrerupt în zonă până când defecţiunea a fost remediată.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: