Patru milioane de euro, finanțare pentru proiecte într-o comună din Gorj

Patru milioane de euro pentru extinderea rețelei de canalizarea și modernizarea drumurilor din satul Ceauru din comuna Bălești. Atât a obținut primarul din Bălești, prin Programul ”Anghel Saligny”.


Primarul din Bălești, Mădălin Ungureanu, este mulțumit de fondurile obținute prin programul ”Anghel Saligny”.

”Este vorba despre extinderea rețelei de canalizare pentru Linia Seci și satul Rasova și toate punctele din comuna Bălești acolo unde nu aveam canalizare în momentul de față, zone de 100-200 de metri, pe anumite străzi pe care nu le acoperisem și nu puteam să le acoperim pentru că efortul financiar era mult prea mare și era o presiune fantastică pe bugetul local. Un maxim, un orizont așa, destul de lung, să zic, 3 ani de zile deși eu ne-aș dori ca în maxim 2 ani de zile să încheiem tot ce înseamnă canalizare în comuna Bălești”. 


Primarul speră să mai obțină finanțare pentru supravegherea video a comunei, dar și dotarea unui laborator de la școala din comună.

Totodată, când vor fi deschise apelurile, primarul ar vrea să aplice și pentru piste de biciclete în comuna Bălești, de-a lungul drumului național care traversează localitatea pe o lungime de 10 kilometri. 

Vizualizări: 4,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: