Patru victorii din patru meciuri pentru handbaliste

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu s-au întors cu patru victorii după cele patru meciuri de la primul turneu al seriei B a Diviziei A. CSM Târgu Jiu s-a impus sâmbătă şi în ultima partidă a turneului de la Sf. Gheorghe.

În etapa a patra din Seria B a Diviziei A, CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme, scor 40-28(21-8), în faţa echipei gazdă, CNE Sf. Gheorghe. Cu patru victorii consecutive, CSM Târgu Jiu a câştigat primul turneu al Seriei B din Divizia A şi s-a instalat în fotoliul de lider, cu 12 puncte, respectiv punctaj maxim, şi cel mai bun atac, cu 137 de goluri marcate.

CSM Târgu Jiu a dominat categoric ultima partidă disputată în Sepsi Arena, în faţa formaţiei gazdă, echipa Centrului Naţional de Excelenţă de la Sf. Gheorghe. Doar primele 10 minute au rezistat gazdele, minute în care au reuşit să ţină aproape de echipa gorjeană, scor 5-4 pentru CSM. După minutul 10 echilibrul s-a rupt, formaţia gorjeană a mărit ritmul de joc şi

 s-a detaşat pe tabela de marcaj. Atât din punct de vedere ofensiv, cât şi defensiv, lucrurile au mers foarte bine, iar elevele lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache au terminat prima parte a jocului cu un avans considerabil pe tabelă, scor 21-8. În repriza secundă, pe fondul unei uşoare relaxări, datorate şi diferenţei de scor de pe tabelă, jocul a fost ceva mai echilibrat, dar fără a se pune în niciun moment problema echipei învingătoare, a informat site-ul oficial al CSM. Cu Valentina Toader, cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu Jiu, CSM s-a impus cu 40-28 şi s-a întors cu punctaj maxim de la Sf. Gheorghe.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: