Pavel face şi Sfânta Maria Mare după gratii

Încă o lună de arest preventiv, asta au decis judecătorii de la Tribunalul Gorj la cererea procurorilor de prelungire a mandatului ce a fost emis la sfârşitul lui iunie pe numele primarului suspendat din Peştişani, Florin Pavel.

 

 

Ca urmare, pe numele edilului s-a mai scris acum un mandat de arestare preventivă pentru încă 30 de zile, ceea ce face ca de abia după 22 august acesta să mai spere la o eventuală eliberare. În plină vacanţă judecătorească, primarul ar mai putea avea o şansă, la Curtea de Apel Craiova, verdictul de la Târgu Jiu nefiind unul definitiv. Instanţa din Bănie a fost însă cea care l-a încătuşat pe primar, după ce magistraţii gorjeni îl lăsaseră iniţial liber, aşa că şansele acestuia de a scăpa de cătuşe par a fi destul de reduse acum.

         Situaţia lui Pavel începe să semene din ce în ce mai mult cu cea a edilului din Fărcăşeşti, Constantin Pârvulescu, ale cărui mandate de arestare preventivă au tot fost prelungite din martie anul trecut, e drept, între timp, fostul primar primind şi două verdicte, nedefinitive, care nu-i sunt deloc favorabile. Primarul suspendat din Peştişani a fost arestat în condiţiile în care ancheta ce-l vizează este în desfăşurare, el nefiind deocamdată trimis în judecată. Împotriva lui Pavel sunt formulate mai multe capete de acuzare, cel mai grav fiind cel de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Lui i se impută şi că ar fi luat mită, dar şi că s-a folosit de falsuri pentru a acoperi unele nereguli în instituţia pe care a condus-o şi în fruntea căreia a fost reales a treia oară consecutiv luna trecută.

 

 

 

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: