Pavel speră iarăşi la eliberare

Primarul suspendat al comunei Peştişani, Florin Pavel, începe noul an cu gândul la posibilitatea de a scăpa de cătuşele pe care le-a purtat în ultima jumătate de an la mâini şi care l-au ţinut departe de cei de-acasă în tot acest timp.

Primarul a cerut la sfârşitul lui 2012, din nou, să fie lăsat liber, iar Tribunalul Gorj i-a aprobat, de asemenea din nou, cererea formulată, numai că verdictul de la Târgu Jiu nu este unul definitiv. Magistraţii din Craiova, de la Curtea de Apel, sunt cei care vor decide azi dacă îl lasă sau nu liber pe Pavel, până acum aceştia demonstrând că-l vor pe primar în continuare în spatele gratiilor.

Edilul a fost trimis în judecată la sfârşitul anului trecut într-un dosar în care urmează să mai fie judecat inclusiv proaspătul senator liberal Dian Popescu, alegerea acestuia în Senat urmând să mute, cel mai probabil, dosarul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Fratele politicianului, precum şi secretarul general adjunct din Ministerul Economiei, Dumitru Pârvulescu, au fost trimişi în judecată, la fel ca şi omul de afaceri Dan Radu Floarea şi fostul diriginte de şantier de la firma acestuia, Nicolae Isar. Toţi au legătură, susţin anchetatorii, cu prejudicierea bugetului Primăriei Peştişani, instituţia plătind, din dispoziţia lui Pavel, bani pentru lucrări de construcţii care nu au fost executate nici măcar până acum.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: