Paznic găsit decedat la locul de muncă

A muncit până şi-a dat duhul, aşa a sfârşit ieri dimineaţă un bărbat de aproape 50 de ani din Târgu Jiu. A fost paznic la un depozit de fier vechi de la marginea oraşului, în apropiere de târgul auto, trupul său fiind găsit fără suflare de către un alt muncitor care şi-a dat seama că nimeni nu-i deschide poarta atunci când a venit să înceapă programul de lucru.

Marcel Vlădoiu a fost strigat la poarta depozitului, dar, în zadar. Cei care veniseră cu maşini la vânzare în târgul auto au observat şi ei că, pentru acea oră matinală, era nefirească liniştea din curtea depozitului, paznicul trebuind să fie de mult prezent la poartă. „Noi parcasem maşina şi atunci am văzut că a oprit altcineva aici la poartă la depozit. A strigat, nu i-a răspuns nimeni, a şi spus tânărul respectiv că nu crede că paznicul doarme şi a decis să sară gardul. Am înţeles că după ce a intrat l-a şi observat căzut pe jos, chiar în apropiere de camera unde stătea el peste noapte”, a povestit unul dintre martori.

Un agent din cadrul Poliţiei Locale Târgu Jiu, prezent în târgul auto, a fost chemat să constate cele întâmplate, acesta spunând că în momentul în care s-a dus spre depozit l-a văzut şi el pe paznic întins pe jos. „Nu s-a mai putut face nimic pentru el, cine ştie de cât timp o fi fost pe acolo căzut. Era fără suflare, nu mai avea puls, nimic, nu mai mişca. Au venit cei de la Ambulanţă, dar nici ei nu au mai avut ce face”, a menţionat poliţistul local. Soţia lui Marcel Vlădoiu a venit de îndată la locul incidentului, acesteia nevenindu-i că bărbatul său a sfârşit într-un mod atât de tragic. Cei doi nu aveau copii, dar ea a mărturisit că în urmă cu câţiva ani a mai pierdut un bărbat, ea considerându-se deja extrem de ghinionistă atunci când vine vorba de a-şi realiza o familie. Femeia ştia că Marcel are probleme cardiace, dar nu se aştepta ca starea de sănătate a acestuia să se înrăutăţească atât de rău.

Echipaje ale Poliţiei şi inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul paznicului. Medicii legişti sunt cei care vor stabili azi cauzele decesului, în situaţia în care aceştia vor constata că moartea a fost una naturală şansele ce situaţia de ieri să fie catalogată drept „accident de muncă” sunt apropiate de zero.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: