Paznicii şi îngrijitoarele de la AJOFM Gorj, daţi afară

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj a trecut la buget de austeritate. Directorul instituției, Romeo Chiriac, a declarat ieri că din lipsă de bani a decis să-și trimită paznici și femeile de serviciu de la toate unitățile din județ în șomaj. Aceștia au fost trimiși în șomaj cu data de 1 martie. Între timp, AJOFM Gorj a făcut demersuri pentru suplimentarea bugetului.

Situație fără precedent la AJOFM Gorj. Directorul instituției, Romeo Chiriac a decis să-și trimită în șomaj paznicii și femeile de serviciu de la toate punctele de lucru din județ, motivând că bugetul a fost subdimensionat anul acesta. ”Momentan, datorită bugetului foarte mic, am fost nevoiți să renunțăm la paza umană rămânând doar cu paza prin camerele de supraveghere video pe care le avem instalate la toate punctele de lucru. Paza umană oricum era asigurată doar în timpul programului de lucru al funcționarilor și am considerat că nu mai este nevoie”, a declarat Romeo Chiriac, șeful AJOFM Gorj.

Curăţenie doar la AJOFM Târgu Jiu

Şi paza umană nu este singura la care s-a renunțat. Conducerea instituției a decis să renunțe chiar și la serviciile de curățenie de la punctele de lucru din Motru, Rovinari și Cărbunești. Se va face curățenie doar la AJOFM Târgu Jiu. ”Noi cu funcționarii publici ai AJOFM asigurăm buna desfășurare a agenției. Sperăm să rezolvăm această problemă. Am renunțat nu numai la paza umană ci și la serviciile de curățenie din Motru, Rovinari și Cărbunești. Suma alocată pentru acoperirea acestor cheltuieli nu mai ajungea din martie încolo”, a adăugat Romeo Chiriac.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: