PD-L Gorj: Lăsaţi primarii să vină la mine!

Primarii care vor să candideze din partea PD-L la următoarele alegeri, trebuie să declare public acest lucru, chiar dacă nu îşi vor depune adeziunea la partid. Asta vor să le impună şefii PD-L, edililor de la alte partide politice care intenţionează să se alăture democrat-liberalilor. Printre cei care şi-au manifestat intenţia de a veni la PDL sunt social-democraţii Ion Ciocea, primarul de la Bustuchin şi Marian Rotaru de la Leleşti.

„Nu ne interesează dacă-şi depun adeziunea la partid, vrem doar să declare public că vor să candideze din partea PD-L la următoarele alegeri”! Asta aşteaptă reprezentanţii PDL Gorj de la primarii, membri ai altor partide politice, care ar vrea să candideze in 2012 din partea PD-L. Printre edilii cărora nu le mai este confortabil scaunul din PSD se află Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, sau Ion Ciocea, primarul de la Bustuchin. Sătuli de opoziţie aceştia ar debarca de la PSD, dacă conducerea PDL le-ar prezenta un program viabil pentru viitoarele alegeri. Cât despre declaraţia publică pe care ar trebui să o facă, nu e o problemă. „Dacă cei care sunt acolo puşi să conducă nu vor pune oameni care ies bine în sondaje sau oameni care sunt bine văzuţi, am spus că nu mai accept să fac un al treilea mandat în opoziţie. Ofertat sunt de toate partidele politice, inclusiv de PD-L. Dacă cei de la PD-L îmi prezintă un program viabil şi mă conving că au şanse, putem discuta. E uşor să spui pe un post că vrei să candidezi de la PDL pentru a prinde finanţare”, susţine Ion Ciocea.

Şi primarul din Leleşti s-a saturat de conducerea partidului. „Eu am purtat discuţii cu toate partidele, nu este niciun secret asta. Discuţia a fost acum o lună şi ceva, când am avut probleme în PSD, cu domnul Ruşeţ. I-am spus că vom mai vorbi, aştept să văd cum merg lucrurile în PSD. Dacă voi decide să candidez de la PD-L, o voi declara public, nu e niciun secret”, a declarat Marian Rotaru.

INDECICŞI

Printre cei aşteptaţi de PDL se numără şi primarul de la Prigoria, Emil Răgman, care însă nu a dorit să spună concret dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: