Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PD-L şi PNŢCD Gorj, alianţă la parlamentare

Preşedintele PD-L Gorj Ion Ruşeţ a menţionat ieri, într-o conferinţă de presă, că numele candidaţilor la alegerile parlamentare din decembrie va fi ştiut pe la finalul lunii septembrie. Ruşeţ a mărturisit că în câteva săptămâni va apărea un protocol de alianţă cu mai multe partide şi fundaţii. Printre acestea PNTCD şi Iniţiativa lui Mihai Răzvan Ungureanu pe care Ruşeţ l-a botezat Traian Ungureanu. Şeful PD-L se încurcă între MRU şi TRU. „Se lucrează la un manifest al Dreptei, PD-L alături de PNTCD, alături de Fundaţia Creştină, Noua Republică, alături de Iniţiativa domnului Traian Răzvan Ungureanu. Se lucrează la protocoale, la găsirea unor soluţii pentru constituirea a unei alianţe electorale pentru alegerile din decembrie, nu a uneia politice“, a spus Ruşeţ.

Acesta a mai spus că vrea să candideze pe acelaşi colegiu de Senat pe care îl reprezintă acum. Mai mult, preşedintele PD-L spune că partidul este pregătit de alegeri. „Dacă partidul ar candida singur în alegeri suntem pregătiţi în proporţie de 80 la sută să ne anunţăm chiar mâine candidaţii, însă aşa cum v-am spus la nivel naţional discutăm de o alianţă electorală. Până nu va apărea protocolul tehnic al acestei alianţe nu vom face nicio declaraţie privind candidaţii“, a spus acesta.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: