PDL îşi modifică statutul

O delegaţie formată din 14 democrat liberali gorjeni se îndreaptă astăzi spre Bucureşti unde are loc Consiliul Coordonator. Aici va fi votată data alegerilor interne, vor fi stabilite detalii organizatorice precum şi modificările statutului.

 

Democrat liberalii sunt puşi pe schimbări majore. În primul rând în cadrul Consiliului de Coordonare va fi votată modificarea statutului. „Cea mai importantă modificare a statutului este noua organizare în ceea priveşte colegiile cu rezultate de acum 2 ani. Până acum aveam organizarea la nivel de secţie de votare, la nivel de comună. Acum intervine această organizare la nivel de colegiu electoral. Este important având în vedere derularea votului uninominal în viitor şi este bine că s-a făcut acest lucru, o nouă formă de organizare, care cred că va aduce partidului democrat liberal numai beneficii“, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele interimar al PDL.

În cadrul Consiliului Coordonator va fi votată modificarea statului, regulamentul de organizare al alegerilor precum şi data alegerilor.

Din Delegaţia care va pleca la Bucureşti fac parte  primarii oraşelor, Timana, Ţicleni şi Rovinari, preşedinţii organizaţiilor de tineret, de studenţi, reprezentate ale organizaţiei de femei, oameni de afaceri şi pensionari.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: