Pe când remanierea lui Ciurel?!

Se aude din ce în ce mai des ce mai des că se remaniază Guvernul. Ponta vrea să scape de Fenechiu, Stroe și de Niță, de primul pentru că atârnă greu la MCV, de al doilea pentru că a provocat și s-a făcut de râs cu acțiunea autobuzul de la bac, iar de al treilea pentru că s-a săturat să râdă lumea de el, că a pus un ospătar la energie. După cum au evoluat lucrurile în justiție, se pare că lui Fenechiu i se pregătește celula la Jilava nu pentru 15 ani, cum au cerut procurorii, dar pentru câțiva… Stroie îi stă în gât premierului pentru că l-a lăsat să spună în gura mare că polițiștii nu aveau mandat pentru elevii pe care i-au săltat cu autobuzul de la liceul Bolintineanu, pentru ca mai apoi să iasă el și să spună că din punct de vedere procedural erau îndeplinite toate condițiile. Iar Niță, săracul, nu poate să gestioneze problemele energetice ale țării peste care l-a pus Ponta vătaf și probabil îi este și frică să se înhame la strategia pe care greii PSD au pus-o la cale, adică vânzarea sistemului energetic, ultimul tun mare care se mai poate da în România.

Remanierea guvernamentală nu va aduce nimic bun pentru Gorj, pentru că pur și simplu ea nu se va aplica și la nivelul Complexului energetic de care județul este legat ombilical. Ciurel, în ciuda zvonurilor care se vehiculează, nu va fi mișcat din funcție cu toată străduința lui Condescu, pentru că el trebuie să-și ducă misiunea până la capăt, după care se poate retrage liniștit la cangurii lui din Australia, în timp ce  noi aici ne vom tângui la lumina lumânării, că după ce va pleca el ne va stinge și lumina. Probabil că șefii lui de la București nu citesc presa centrală și nici nu urmăresc posturile de televiziune locale, că altfel nu se explică de ce nimeni nu-i contabilizează prostiile și gafele enorme pe care individual le face zi de zi, preferând în locul manageriatului firmei pentru care a fost căutat în toată lumea ca să fie pus șef, paginile ziarelor și ecranele televizoarelor.

Ultimul său pariu pe care l-a făcut cu sucursala de la Ișalnița a rămas în coadă de pește, pentru că abulic cum este, atunci când a ordonat ca sucursala să meargă cu toate pânzele sus și să consume tot cărbunele din stoc, pentru a demonstra el că lipsește o cantitate enormă de cărbune, a uitat că de rezerva de stat nu se poate atinge nimeni decât prin hotărâre de guvern. Cum hotărârea cu pricina nu există, sucursala a funcționat doar câteva zile, până când a ajuns la rezerva de stat de care nimeni nu și-a asumat responsabilitatea să se atingă. Acum să vedem cum demonstrează lipsa de cărbune pe care a vrut s-o pună în cârca celor de la Ișalnița!

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: