Pecingină (PSD): Barbu îmi vine ca o mănuşă

Pantelimon Manta crede că Tudor Barbu a fost pus în fruntea PNL Gorj tocmai pentru a-i ataca pe liderii PSD Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu. Social-democraţii îl avertizează că şi ei au oameni care pot fi agresivi. Chiar Gigi Pecingină, fost coleg de partid cu Tudor Barbu la PPDD, pare dispus a se confrunta cu liderul PNL.

Liberalul Pantelimon Manta consideră că Tudor Barbu este potrivit pentru a se confrunta cu  Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu. „Liderii de la centru au avut în vedere două aspecte când l-au pus pe Tudor Barbu: în primul rând să nu pună pe cineva dintr-o tabără sau alta, ca să nu continue aceste lupte interne, iar în al doilea rând au avut în vedere faptul că e o luptă la Gorj împotriva PSD, iar din punctul ăsta de vedere Barbu e cel mai potrivit. Totdeauna a avut o atitudine tranşată, chiar uşor agresivă la adresa PSD şi chiar a liderilor Cârciumaru şi Călinoiu”, a declarat Pantelimon Manta.

Se pare însă că Barbu nu reprezintă un adversar de temut pentru social-democraţi. „Sper să nu mai fie întocmai ca la campania aceea, când dânsul era pepededist. Dacă sunt aspecte de a ne prezenta oferta politică, sigur că nu vom comunica, ne vom vedea de treaba noastră”, a declarat Ion Călinoiu. Gigi Pecingină, fost coleg de partid cu Tudor Barbu la PPDD, este dispus la confruntări. „Nu ştiu ce vor mai avea de spus elitiştii de la PNL. Până acum îmi aduceau mie critici că am fost pepededist, dar iată că acum ei au ajuns să fie conduşi de un om din apropierea lui Dan Diaconescu. Din punctul meu de vedere, s-a cam terminat şi cu elita la PNL. Îl aşteptăm pe Barbu. Şi PSD are oameni care pot să fie foarte agresivi în comunicare, cât şi în dezbateri. Dacă o să fie agresiv în nişte conferinţe de presă şi doar în limbaj, fără să aibă idei şi susţinere, n-o să fie OK. Eu nu sunt adeptul unei campanii agresive, dar pentru mine personal Barbu îmi vine ca o mănuşă”, a declarat Pecingină. 

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: